Toch gezondheidscentrum in oude super

Prosecco en petitfours kwamen donderdagmiddag op tafel in het gemeentehuis in Zevenbergen. Daar was ook alle reden voor. De huisartsen Pooneh Khalili en Siavash Pourfar ondertekenden samen met Green Real Estate de ontwikkel- en koopovereenkomst van de voormalige supermarkt in Fijnaart. Daarmee wordt het pand definitief ontwikkeld tot een gezondheidscentrum. Naast de huisartsen neemt ook fysiotherapeut Jurgen van Oevelen zijn intrek in het gebouw. De verwachting dat andere zorgverleners zullen volgen.

De planning is dat begin 2017 wordt gestart met de verbouwing van het pand. Eind 2017 kunnen de nieuwe eigenaren en gebruikers dan hun intrek in het gezondheidscentrum nemen. De huisartsen worden de eigenaar van ongeveer de helft van het lage gedeelte van het toekomstig gezondheidscentrum. Het overige deel van het gebouw wordt verhuurd aan andere aan zorg gerelateerde partijen. Het afgelopen jaar hebben drie tot vier gegadigden zich gemeld.

In verband met het nieuws rondom de voormalige supermarkt komt Fendert Lokaal deze vrijdag met een speciale editie van de weekkrant, die vrijwel volledig is gewijd aan het toekomstige gezondheidscentrum. Klik hier om deze extra editie te lezen.

medisch-centrum1 medisch-centrum2