Start bouwrijp maken Waterwijk – nog 7 kavels in fase 1

Deze week start de aannemer met het bouwrijp maken van Waterwijk Fijnaart. Het terrein krijgt een ware metamorfose zodat de toekomstige bewoners medio maart 2020 van start kunnen gaan met de bouw van hun droomwoning

Het voorbelasten van de bouwgrond was al eerder gestart. Nu beginnen we ook met de grondwerkzaamheden waaronder het aanleggen van de waterverbindingen en de hoofdwegenstructuur. Tevens worden in deze fase de bouwaansluitingen (kabels, leidingen en rioleringssystemen) aangelegd.

Informatiemarkt
Op 20 september organiseerde de gemeente een informatiemarkt. Tijdens deze informatiemarkt konden geïnteresseerde kopers kennismaken met het nieuwbouwplan. Ook was er vrijblijvend informatie te krijgen over zelfbouwen van vrijstaande woningen, rijtjeswoningen en tweekappers. Deze informatiebeurs was druk bezocht.

Reserveringsavond
Na het sluiten van de inschrijvingsperiode was op 5 november de 1e reserveringsavond. In totaal zijn nu kavels gereserveerd voor 9 vrijstaande woningen, één twee-onder-een-kap woning en één rijtje van 3 woningen. In fase 1 zijn nog zeven kavels beschikbaar.