Meezingen en meedeinen met bingo

Normaal gesproken kun je bij een bingo een speld horen vallen. Elke speler zit aandachtig te luisteren naar het opgedreunde getal. Zo niet donderdagmiddag tijdens de 55+ Middag van de Fendertse Week. Uit de speakers klonken Ketelbinkie, Daar bij de waterkant en Mooi was die tijd. De klassiekers werden uit volle borst meegezongen, terwijl weer een vakje kon worden aangekruist op het bingoformulier.

De muzikale bingo van Paul Koevermans uit Klundert was een schot in de roos. De circa 150 senioren genoten zichtbaar van de variant op het oude spel. En er viel nog wat te winnen ook. Had je alle gedraaide liedjes goed aangekruist, dan ontving je uit handen van de spelleider een envelop met waardebonnen.
Het Klundertse aandeel was groot in de 55+ Middag. Naast Paul komt ook de WMK Partyband uit het stadje. De band bestaat uit leden van het Westhoeks Mannenkoor met als centraal middelpunt Ad Malée. Die komt dan weer wel uit Fijnaart. Datzelfde geldt voor de evenbeelden van Meneer en Mevrouw De Bok die met hun komische act de tent vermaakten. Toen ook nog de Family langskwam met borrelhapjes, was het feest compleet.