Info

Fendert Lokaal is hét lokale medium van de kernen Fijnaart, Heijningen, Oudemolen en Zwingelspaan. Het lokale nieuws verschijnt wekelijks in een handzame krant die huis aan huis wordt bezorgd. Daarnaast heeft Fendert Lokaal ook zijn eigen website waarop het laatste nieuws wordt geplaatst. 

Fendert Lokaal is een krant voor, door en van alle inwoners van Fijnaart & Heijningen. Verenigingen, stichtingen en andere organisaties wordt de gelegenheid geboden om hun berichten aan te leveren. Plaatselijke ondernemers krijgen eveneens de mogelijkheid hun verbouwingen, acties en andere nieuwtjes te melden

Fendert Lokaal wordt als krant uitgebracht op het zogenaamde half Berliner formaat (23,5 x 31,5 cm). Door het formaat heeft de krant een magazine karakter. Het formaat is iets groter dan A4. Daardoor is het uitstekend ‘uit de hand’ te lezen. Het is ook een opvallend formaat, omdat het kleiner is dan het ‘standaard’ tabloid formaat. Door deskundigen wordt het half Berliner formaat zelfs het formaat van de toekomst genoemd.

Fendert Lokaal wordt volledig in full color gedrukt.

Fendert Lokaal wordt huis aan huis bezorgd. Niet alleen binnen de bebouwde kom, maar ook in het buitengebied.