Drugslab aangetroffen aan Tonsedijk in Zwingelspaan (update)

De politie heeft maandag 26 augustus een drugslab aangetroffen in een bedrijfspand aan de Tonsedijk in Zwingelspaan. Daarbij zijn drie mannen aangehouden. Het ontmantelen duurt nog de hele avond.

De politie had een tip gekregen dat in de loods mogelijk een drugslab aanwezig was. Daarop is een arrestatieteam samengesteld, dat maandag in actie kwam.

Rond 12.00 uur vielen de agenten het bedrijfspand aan de Tonsedijk binnen. In de loods was een in drugslab in werking. De drie aanwezige mannen zijn gehouden. Het zijn twee mannen uit Tilburg van 29 en 57 jaar oud en een 54-jarige inwoner van Zoetermeer.

Om het lab op een veilige manier te ontmantelen worden specialisten ingezet van het team Landelijke Faciliteiten ondersteunen Ontmantelen. Ook zijn rechercheurs van de Forensische Opsporing opgeroepen om sporen veilig te stellen. Op een later moment worden de spullen door een specialistisch bedrijf vervoerd naar een opslaglocatie. Het is nog niet bekend wat in het lab geproduceerd werd en in welke hoeveelheden. Daarover volgt later meer informatie.

Foto: Politieteam Roosendaal