Muzikaal genieten voor senioren

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Het was donderdagmiddag muzikaal genieten voor een kleine 250 senioren tijdens de Fendertse Week. Geen hiphop, house of rock, maar harmonieklanken en zeemansliederen vulden de feesttent. Gezeten aan lange tafels konden de 55-plussers deze muziek zeer waarderen.

De Evenementen Stichting Fijnaart probeert elk jaar weer een nieuw programma samen te stellen voor de feestgangers op leeftijd. Dit keer was Harmonie Harvano uitgenodigd. Het gezelschap heeft Oud Gastel als repetitieadres, maar de leden komen uit de hele regio. Voor de 55+ Middag waren 56 muzikanten naar Fijnaart afgereisd. Harvano liet horen dat je nooit te oud bent om een goed stuk muziek te vertolken.

Havenkoor Fortitudo uit Willemstad had ook een muziekgezelschap meegebracht, bestaande uit drie accordeonisten, een gitarist en een percussionist. Maar bij het mannenkoor gaat het uiteraard om de zang. En gezongen werd er, met volle overgave. Bekende en minder bekende zeemansliederen rolden er uit de kelen van de zangers. Uiteraard ontbrak ook Ketelbinkie niet.

Het publiek had het prima naar zijn zin en genoot niet alleen van de muziek, maar evenzeer van een heerlijk drankje en de versnapering van de Family.